هسته زردآلو

شربت هسته زردآلو و خاصیت پر اهمیت ضد سرطانی آن

آنچه باید درباره هسته زردآلو دانست:

هسته زردآلو که شبیه بادام شیرین است، و مردم مصر سال هاست مخلوطی از آن را با دانه گشنیز و نمک به عنوان میان وعده ای سنتی تحت عنوان dokka مورد استفاده قرار میدهند.

هسته زردآلو
شربت هسته زردالو

مواد مغذی موجود درهسته زردآلو:

حاوی مقداری زیادی پروتئین ، فیبر و درصد بالایی از روغن است. طبق گفته موسسه های بهداشت غذایی هسته ی زردالو داری مقدار قابل توجهی از ویتامین Eاست.
که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که از این روغن درغذاهای فراوری شده و بیسکوییت ها ی معمولی و سنتی از این روغن استفاده میکنند.
یک مطالعه گزارش میدهد که بسته به نوع زردآلو هسته ی آن میتواند دارای این مواد مغذی باشد:
روغن  ۲۷/۷ تا  ۶۶/۷ درصد ، پروتئین ها ۱۴/۱ و ۴۵/۳ که ۳۲ تا ۳۴ درصد از آنها اسیدهای آمینه ضروری هستند، کربو ۱۸/۱ تا ۲۷/۹ و حدود ۵ درصد فیبر.

خاصیت منحصر به فردهسته زردآلو:

در برخی مطالعات گسترده نشان داده شده که هسته ی زردآلو یک محصول مبارز باسرطان است.دانشمندان پیشنهاد کرده اند که ترکیباتی به نام آمیگدالین ( یک ماده گیاهی است که از هسته میوه های مختلف مثل آلو، بادام، زردآلو، گیلاس و هلو حاصل می شود) که در هسته ی زردآلو است میتواند باعث ریشه کن کردن تومورها و جلوگیری از تکثیر سلول های سرطانی شود. و حتی ادوارد گریفین در کتاب دنیایی بدون سرطان مطالبی تحت این عنوان به رشته تحریر درآورده است.
مطالعات  درسال ۲۰۰۵ میگوید هسته ی زردآلو ژن های منجر به تکثیر سرطان رامهار میکند.
و درسال ۲۰۱۲ یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داده که برای جلوگیری و درمان سرطان کبد نیز موثر است.
اگر چه دانشمندان و محققان بر این باورند که خاصیت ضد سرطانی هسته ی زردآلو بسیار جالب و شگفت انگیز است.

اما گفته شده درمصرف آن نباید زیاده روی داشته باشید.

 

هسته زردآلو
زردالو