درباره فرزین جباری
متولد 26 مرداد 1350 تهران، متاهل، دارای دو فرزند
در سال 1369 همزمان با آغاز تحصیلات دانشگاهی در شمال (قائمشهر) به تشویق دوستش رامین داسار، شروع به ورزش بدنسازی نمود. فرزین جباری در ابتدا با مربیگری آقای امیر بیات در باشگاه ایران در جوار بزرگانی همچون آقایان: محسن زنبوری، حمید تیغ نبرد، محمد محمدی، سیامک معمر، حمید قربانی و… مشغول تمرین شد.
قهرمانان وزنهای پائین در آن روزها را: منوچهر ابراهیمخانی، مصطفی دینمحمدی، داریوش زارع، مهدی اقدسی، محسن یزدانی، حمید قیصری، غلام صادقی، عبداله و رحیم کریمی و… تشکیل میدادند و در دورههای بعدی، امید جبلی، رضا سلطانی، مهدی نورزاد، فرزین جباری و… نیز به صحنه مسابقات پا گذاشتند.
تا سال 1374 فرزین در زمینه مربیگری و شرکت در مسابقات، تلاش نمود و چهار بار قهرمان و سه بار نایب قهرمان استان مازندران شد. در آن سالها افتخار آشنائی با حاج حسن خواجه کلائی را پیدا نمود (حاج حسن موسس و بنیانگذار پرورش اندام در استان مازندران بود و فرزین از ایشان راهنمائی میگرفت. در سالهای گذشته ورزش پرورش اندام توسط عاشقانی همچون سهراب سرابی در استان خراسان و مجید و محمد ذات پرور در استان گیلان و… رونق و اعتبار خود را در شهرهای دیگر حفظ میکرد.) پس از اتمام تحصیلات دوره دانشگاهی، ارتباط فرزین با ورزشکاران این استان قطع نشد و برای چند دوره مربی تیم استان و داور و مجری مسابقات بود و کسب اولین مدال طلای کشور از ورزشکاران استان مازندران، توسط دوست عزیزش محسن نادر نژاد (از بابل) بدست آمد. ضمن اینکه جعفر غفارنژاد، بهمن قاضینژاد، علی گلردی، نیز از ورزشکاران پر افتخار مازندران هستند.
سال 76
فرزین در مسابقات انتخابی تیم ملی در وزن 75 کیلو شرکت کرد و نایب قهرمان شد در سال 77 چهار تیم روانه مسابقات استان تهران کرد و موفق به کسب عنوان قهرمانی استان تهران شد و تیم برادران به مربی گری آقایان احد عبادی و غلام صادقی، نائب قهرمان شد در همین سال جباری، سرمربی تیم تهران شد و در مسابقات کشوری مشهد به مقام نخست کشور دست یافت.
قهرمانان تیم فرزین که نام تهرانپارس را در آن روزها یدک میکشید عبارت بودند از: غلام حسین ایراندوست، علی عقیقی، علی گراننظر، حسن مومنی، سید اکبر موسوی.
تا قبل از این، قهرمان باشگاههای استان تهران، تیم برادران بود البته یکبار در سال 73، باشگاه ایران به مربیگری امیر بیات قهرمان شده بود و از این پس، فعالیت مربیان دیگر نیز بیشتر شد و تیمهای باشگاهی به مربیگری آقایان حمزه هوشمند، رضا درویش، احسان کنگرلو، سیاوش آریا، فرزین جباری، ناصر گرجی، در صحنه مسابقات بشکل چشمگیری پدیدار شد و در دورههای بعدی، مربیان دیگر از جمله محمود ساوالان و وحید اکبرزاده و… نیز وارد صحنه شدند.
در اواخر سال 77، نشریات ورزشی کم کم به انعکاس مطالب پرورش اندام، علاقه نشان دادند و این خود جای بسی شادی و خوشبختی بود زیرا در گذشته مسایل زیادی در مسابقات پرورش اندام اتفاق میافتاد مثلا در آن مسابقات نه حکم و نه مدال اهدا میشد و اصلا معلوم نبود که آیا تیمی به مسابقات برون مرزی اعزام میشود یا نه !!
انعکاس خبری و نگارش مطالب علمی و… از سوی نشریات به رشد پرورش اندام کمک شایانی کرد در آن زمان پرورش اندام فدراسیون مستقل نداشت و زیر نظر فدراسیون وزنه برداری (به ریاست علی مرادی و دبیری داراب ریاحی) اداره میشد و فعالترین مرد در هیات پرورش اندام، آقای محمدعلی عبدالهی (قهرمان اسبق کشور – داور و مربی بین المللی) و فلاحتینژاد بود، این دو فرد نقش بسزائی جهت اعزام تیمها به مسابقات برون مرزی داشتند. در آن زمان مربی تیم ملی آقای احد عبادی بود.
یکی از نکات جالب این بود که ورزشکاران قبل از اینکه تصمیم بگیرند که مسابقه دهند، آمار شرکتکنندهها را به راحتی بدست میآوردند و اگر در طول زمان اماده سازی خود، متوجه میشدند که رقیبشان جدی است و احتمال شکست میدادند، در مسابقه شرکت نمیکردند یا وزن خود را پائین و بالا میکردند تا رقابت نکنند. ولی فرزین هیچگاه دنبال این مسائل نبود و در هر مسابقهای که میخواست شرکت میکرد و ترس از شکست نداشت.
سال 78
جباری در مسابقات آسیائی تایوان در وزن 75 کیلو ، اول شد و نتایج اوزان دیگر بدین شرح بود:
60کیلو: مهدی ندافی اول / 65 کیلو: احمد مهدیان اول / 70 کیلو : علی کاظمی اول، جوهر جمشیدی دوم، امید جبلی سوم / 75 کیلو: فرزین جباری اول، هادی نادری دوم، امیر قندی سوم / 80 کیلو: سیامک شیراوند اول، علی شرفی دوم / 85 کیلو: علی تبریزی اول، محسن قران نویس دوم / 90 کیلو: عباس مهدوی اول، مهدی شیردل دوم، احسان کنگرلو سوم / وزن +90کیلو: ناصر گرجی اول.
در آن زمان هزینه اعزامها با خود ورزشکار بود و شرکت ورزشکاران ایرانی در هر مسابقهای با اگر و اما همراه بود تا جائی که در مسابقاتی ایرانیها تا پای وزن کشی هم میرفتند ولی اجازه مسابقه دادن پیدا نمیکردند. به همین دلایل فرزین رژیم خود را چند ماه دیگر تمدید کرد تا در مسابقات انتخاب جهانی اسلواکی شرکت کند.
در این مسابقه، فرزین با امید جبلی در وزن 75 کیلو رقابت تنگاتنگی داشت و کمیته فنی هر دو را به عنوان نماینده ایران انتخاب کردند (البته در این مسابقه فرزین به دلیل استرس شدید حاصل از فوت شوهر خواهرش، در این مسابقه نائب قهرمان شد و همین امر در مسابقات جهانی او نیز تاثیر منفی گذاشت و او نتوانست فینالیست شود)
در آن مسابقه علی تبریزی به مربیگری یزدان راد (یزدان راد در سال 73 اولین مدال برون مرزی برای ایران را بدست آورد، ضمنا ایشان در سال 95 آسیائی چین، سوم – در سال 96 آسیائی، مدال طلا دریافت کردند) با بدنی متفاوت از گذشته به عضویت تیم ملی درآمد و محسن یزدانی در کشورهای دیگر اردو شخصی داشت و در اسلواکی به تیم پیوست.
در مسابقات جهانی، محسن یزدانی هم موفق به کسب عنوان قهرمانی در وزن 70 کیلو شد و هم قهرمان قهرمانان و پیشرفتهترین بدنساز، که برای همه بسیار خوشحال کننده بود (امید جبلی و علی تبریزی جزو ده نفر برتر نشدند)
بهمن 78: از آنجائی که فرزین همچنان خسته از مسابقات جهانی بود تیم پر قدرتی به مسابقات کشوری نفرستاد ولی در وزن 60 و 80، دو مدال طلا توسط غلام حسین ایراندوست و اکبر موسوی بدست آورد (هفته نامه بشیر، پنجشنبه 7 بهمن 78، شماره 622 صفحه 4) در این مسابقه، تیم اندام سازان به مربیگری حمزه هوشمند اول و باشگاه طلائی به مربیگری احسان کنگرلو دوم و تیم سورنا به مربیگری رضا درویش، سوم شدند.
در این سال جباری در نشریات شروع به ارائه مطالب علمی (با عنوانهای: علوم بدنسازی – پاسخ به مهمترین سئوالات بدنسازان و… در 60 مقاله) نمود. چندی بعد، دکتر سعید ساسانی نیز مطالب علمی در نشریات ارائه داد.
سال 79
تیم ملی ایران به دلایلی از سفر به هنگکنگ باز ماندند.
در مسابقات انتخابی جهانی که با حضور کم رنگ ورزشکاران مواجه بود (در هر وزن 2 و 3 شرکت کننده) وحید اکبرزاده، امید جبلی، حمید قیصری، محسن قرآننویس، سعید لطیفی، اول شدند در این مسابقه رقابت سعید لطیفی با حمزه هوشمند قابل توجه بود.
سپس تیم عازم مالزی شد و نتایج زیر بدست آمد: 70 کیلو : محسن یزدانی چهارم / 75 کیلو : امید جبلی دوازدهم / غلام صادقی در 80 کیلو دوازدهم و در نتایج تیمی، ایران جزو ده کشور برتر هم نشد.!!
سال 80
در مسابقات آسیائی، برای اولین بار ایران مقام سوم تیمی را بدست آورد، شرکتکنندههای ایرانی عبارت بودند از: سامان سرابی اول / رضا سلطانی چهارم / مهدی نخودیان دوم / علی تبریزی اول / مهدی سیاسپور دوم.
در این سال، فرزین جزو بهترین مربیان ایران برگزیده شد (هفته نامه پگاه 17 بهمن 80 – شماره اول) و تصمیم گرفت تا در مسابقات، بار دیگر شرکت کند و در وزن 80 کیلو با حمید کشانی به رقابت پرداخت و موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
در آن سال حضور تیم ملی در مسابقات قطعی نبود و عباس مهدوی قربانی محرومیت تیم ملی به دلیل مثبت شدن تست دوپینگ افراد دیگری شد به همین دلیل انگیزه برای عضو شدن در تیم ملی کم شده بود. (هفته نامه بشیر پنجشنبه 8 آذر 80 شماره 716)
عباس مهدوی از دوستان خوب فرزین است و مربی ارزندهایست که شاگردان قابلی به جامعه پرورش اندام معرفی کرده (بیت الله عباسپور – مجید دانیالی و…)
در این سال شایعاتی در مورد فرزین جباری به زبان آمد (فرزین توانائی آماده کردن ورزشکار سنگین وزن را ندارد) و این مسئله ایشان را به تکاپو وا داشت تا جائی که مهدی شفیعی را با وزن 120 کیلو راهی مسابقات کرد (عنوان نشریه: سنگین وزنترین میآید) (هفته نامه گزارش ورزشی سه شنبه 4 اردیبهشت 1380 شماره 46)
سال 81
جباری بار دیگر در مسابقات حاضر شد (آن هم یک وزن بالاتر) در شرایطی که سال گذشته در وزن 80 مسابقه میداد در این مسابقه در وزن 85 شرکت نمود و چهارم شد در صورتیکه اگر در وزن 80 حاضر میشد قطعا اول میشد. دلیل این نتیجه، حضور خودخواهانه او بود (او از یکماه مانده به مسابقه، وزن خود را نکشیده بود و هنگام وزنکشی هم ابراز بی اطلاعی از وزن خود میکرد و تصور داشت با هر وزنی که شرکت کند، در آن وزن بدون رقیب است)
سال 82 و 83
فرزین در این دو سال از پرورش اندام دوری کرد و تنها به ارتقا سطح دانش خود در زمینه علوم پزشکی، ورزشی پرداخت و تمرینات معمولی برای حفظ سلامتی خود را در دستور کار خود قرار داد.
سال 84
با تاسیس فدراسیون مستقل پرورش اندام، فرزین جباری بعنوان دبیر کل مربیان کشور – مربی تیم ملی – مدرس کلاسهای مربیگری برگزیده شد در آن سال، ریاست کمیته مربیان کشور با اقای محمد علی عبدالهی بود.
یکی از مهمترین حوادث در این سال، درگیری در مسابقات در دسته سنگین وزن رخ داد زمانیکه نتیجه این وزن اعلام شد (محسن قرآن نویس اول – مسعود طاهری دوم – مهدی سبزواری سوم – احمد علی وردی چهارم و…)
در مسابقات جهانی چین، بیت الله عباسپور و سامان سرابی موفق به کسب دو مدال برنز شدند (روزنامه اطلاعات چهارشنبه 11 آبان 84 شماره 23482)
گفتههای محمد عبدالهی (مربی توانمند و داور بین المللی): کسب دو مدال جهانی به دلیل تلاشهای مربیانی همچون: فرزین جباری، محمود ساوالان، رضا درویش، احسان کنگرلو، ناصر گرجی، بوده است (هفته نامه بشیر پنجشنبه 13 بهمن 84 شماره 929 صفحه 3)
برگزاری بهترین مسابقات در تاریخ پرورش اندام استان مازندران (تا سال 84):
در حالیکه درویش متولی ریاست هیات پرورش اندام استان، عباس مزنگی دبیر هیات، حسن خواجه کلائی ریاست کمیته داوران “عبدالله رضائی” دبیر کمیته داوران را بعهده داشتند.
پنجشنبه 29 دی 84، در سالن سینما سپهر ساری با مجریگری فرزین جباری، مسابقات قهرمانی استان با نظم و درایت مثالزدنی برگزار شد ضمنا حضور ورزشکاران نامی همچون محسن شاکری، علی حیدری، محسن نادرنژاد و… جلوه ویژهای به مسابقات داد و برگزاری اولین مسابقه کشوری، در رشت انجام شد.
سال 85
مهمترین رویداد بعد از استقلال فدراسیون، مسابقات آسیائی دوحه قطر بود که برای اولین و آخرین بار، پرورش اندام را در خود جا داده بود به همین جهت تلاش مسئولان ورزش و کمیته ملی المپیک بیش از پیش شد و حضور ورزشکاران پرورش اندام به آکادمی ملی المپیک باز شد تا جائیکه اردو تیم ملی در آکادمی ملی المپیک برگزار میشد و مربیان شبانه روز در اردو مشغول تمرین دادن بودند. مدیریت مالی بعهده کریم خان زند بود و ایشان با اخلاق خوش و مدیریت خوب، تیم را به بهترین شکل ممکن حمایت کردند و یزدان راد بعنوان دبیر فدراسیون و سرمربی تیم ملی، سحراب سرابی بعنوان ریاست کمیته فنی، کامران علیشاهی بعنوان ریاست کمیته داوران؛ به همراه اعضای کمیته فنی و مربیانی همچون: غلام صادقی، امیر بیات، رضا درویش، محمود ساوالان، ناصر گرجی، فرزین جباری و آرش نویدی، تیم ملی را آماده کردند.
در آن مسابقه 8 ورزشکار از ایران به صحنه آمدند و متاسفانه مدالی بدست نیاوردیم در میان اسامی حذف شدگان، نام بیت الله عباسپور و سامان سرابی، برای ما غم انگیزتر بود.
سال 86
در این سال فرزین فعالیتهای خود را افزایش داد و 17 مدرک از آکادمی ملی المپیک دریافت نمود و برای دریافت مدرک بینالمللی مربیگری و داوری به همراه یک تیم، راهی بانکوک تایلند شد. در آن کلاسها افرادی همچون: رضا درویش، دکتر جعفری، محسن شاکری، امید جبلی، امیر بیات، اکبر خزائی، آرش نویدی و… حضور داشتند.
جباری به همراه نویدی، بعنوان مربی تیم ملی در مسابقات آسیائی شانگهای 2007 تیم ایران را برای نخستین بار به عنوان نائب قهرمانی رساند. در این مسابقه، بیت الله عباسپور، مهدی کامرانی، مهدی عیاری، غلام حسین گلشنیفر، افشین محیالدین، خوش درخشیدند.
نتایج تیمی پرورش اندام تا پایان سال 2007:
سال اعزام | عنوان مسابقات | شهر یا کشور | مربیان ایران | نتیجه تیمی |
2005 | آسیا | کره | ناصر گرجی رضا درویش |
— |
2005 | جهانی | شانگهای چین | محمد عبدالهی آرش نویدی |
— |
2006 | بازیهای آسیائی | دوحه قطر | یزدان راد غلام صادقی |
— |
2007 | آسیا | شانگهای چین | فرزین جباری آرش نویدی |
نایب قهرمان |
2007 | جهانی | کره | محسن شاکری غلام صادقی |
— |
و از این سال به بعد، افتخارات برون مرزی تیمی ایران شروع شد (سال 2008 جهانی بحرین و سال 2008 آسیائی هنگ کنگ، تیم ایران به مربیگری محسن یزدانی و آرش نویدی اول شد)
در صحنه مسابقات داخلی نیز، جباری به همراه وحید اکبرزاده، تیمی به نام “ستاره پایتخت” را روانه مسابقات استان تهران نمودند و این تیم با پشت سر گذاشتن تیمهای نامی با مربیان بزرگ، قهرمان استان تهران و سپس قهرمان کشور شد.
در این سال رشته بادی کلاسیک هم به مسابقات پرورش اندام اضافه شد و فرزین جباری، آقای حسن مومنی را روانه اولین دوره این مسابقات کرد و ایشان موفق به کسب قهرمانی شد و همچنین عنوان ستاره مسابقات را هم دریافت نمود.
جلسه انتخاب مربیان تیم ملی:
با توجه به کسب بیشترین افتخارات فنی، گزینه اول انتخاب مربیان، باید فرزین جباری باشد ولی بدلیل نامعلومی!!! ایشان از لیست مربیان انتخابی حذف شدند!
سال 87
مهمترین حادثه، برکناری یزدان راد از سمت دبیری فدراسیون پرورش اندام بود به همان دلایل نامعلوم !!!
بعد از چند ماه، بار دیگر، فرزین جباری برای مربیگری تیم ملی انتخاب شد و این بار در جواب فدراسیون در نشریه چنین نوشت: “جائی که یزدان نباشد، من هم نیستم” و بدین شکل فرزین از پرورش اندام حرفهای رسما خداحافظی کرد و تا به حال ضمن احترام به تمامی مسئولان و پیشکسوتان و اهالی این ورزش، با فدراسیون همکاری نکرده است و همچنان با ریاست فدراسیون پرورش اندام اختلاف نظر دارد.
سال 91
از مهمترین فعالیتهای فرزین جباری در این سال، کوچ حسن مومنی در مسابقات جهانی و کسب مدال جهانی وی بعد از بارها بیعدالتی در حق او بود.
سال 92
کوچ حسین اکبرزاده و کسب مدال برنز مسابقات جهانی پرورش اندام ولی:
فرزین جباری در عرصه مربیگری حرفهای پرورش اندام و بادی کلاسیک خسته است و به سختی راضی میشود که شاگردانی به مسابقات پرورش اندام و کلاسیک معرفی کند، عدهای معتقدند شاگردان فرزین جباری با مصرف متعادل مکمل و… بیشتر به سلامتی اهمیت میدهند تا موفقیت در مسابقات و همین عامل سبب شده که جباری به مسابقات اینچنینی شاگرد نفرستد.
در حال حاضر برنامهریزی بدنسازی و غذایی سیکلهای کشتی، فوتبال و رشتههای دیگر، تنها بخش حرفهای کار فرزین جباری است. بطوریکه:
در اکثر مسابقه کشتی (آزاد) حداقل شش شرکتکننده به مسابقات اعزام میکند و حداقل سه مدال از شاگردان خود توقع دارد که تا کنون ورزشکارانش بیش از انتظار عمل کردهاند.
سال 99
مسابقات لیگ برتر کشتی آزاد سال 1399 با حضور تیم های قدرتمند کشور با وجود محدودیت های کرونایی، برگزار شد، یکی از تیم های شرکت کننده،تیم استقلال با سرمربی گری رضا یزدانی و انتخاب های خاص ایشان، توانست از پس همه تیم ها ، تا مرز قهرمانی پیش رود، بدنسازی و تغذیه تیم توسط فرزین جباری پیگیری شد ، از آنجایی که امکانات بدنسازی از نظر لوازم و وزنه بسیار محدود بود ولی با اجرای سیستم های مبتکرانه ، ورزشکاران،آمادگی خود را حفظ کرده و در اردو ها به طور منظم و منسجم حاضر بودند.
مدیریت و اجرای طرح های خاص فنی توسط رضا یزدانی و دستیارانش تیم استقلال را با اقتدار به فینال مسابقات برد، البته در سوی دیگر ، تیم ایران مال با قدرت مالی زیاد و امکانات قوی و در اختیار گرفتن کشتی گیران ملی پوش،قرار داشت.
در مسابقه فینال که پر از حاشیه بود و در شش کشتی اول ،مسابقه سه بر سه ادامه داشت ، کشتی گیران ایران مال با حریفانی که به دلایلی آماده مسابقه نبودند ،مبارزه و پیروز شدند.
در هر صورت ،نایب قهرمانی استقلال دلچسب و مردم پسند بود.فرزین جباری مربی بدنساز استقلال عنوان کرد اگر ورزشکاران را چند ماه قبل از مسابقات در اختیار داشتیم ،مردم در مسابقات اتفاقات عجیب تری شاهد بودند.
سال 1400
همانند سال قبل فرزین جباری کنار رضا یزدانی در سمت مربی بدنساز، به نام صنایع مازندران در لیگ برتر کشتی آزاد موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
در این سال کشتی گیران مطرح در قالب ١۶ تیم (پر تعداد ترین شرکت کننده در تاریخ لیگ برتر) به مصاف یکدیگر رفتن و در نهایت این تیم با رهبری رضا یزدانی به مقام قهرمانی رسید.
سال 1401
لیگ برتر کشتی ازاد کشور و اسپانسری توسط بانک شهر و کسب ناباورانه عنوان نایب قهرمانی،
در این دوره همانند دو سال قبل، برخی از نفرات تیم ما، در روزهای پایانی از ادامه همکاری سرباز زدند!!!! تا تیم ضعیف شود، البته که این مدل اتفاق، سال های گذشته نیز انجام شد، ولی در نهایت در فینال نتیجه پنج بر پنج شد و با امتیاز موفق به کسب قهرمانی نشدیم،
در دنیای بدنسازی حرفه ای نیز، برخی از شاگردان فرزین موفق به کسب مدال و آورالی مسابقات بین المللی شدند، جباری دلیل کسب این موفقیت ها را سابقه صحیح و استمرار در ورزش میداند و همچنان معتقد است با مصرف زیاد و غیر اصولی داروها، نباید سمت مسابقات رفت زیرا این شیوه ممکن است برای سلامتی ورزشکار مضر باشد.
مدارک فرزین جباری
- دارنده گواهینامه تغذیه و مکملهای ورزشی اردیبهشت 91 از اداره کل ورزش و جوانان
- دارنده گواهینامه کار با دستگاه درجه یک مهرماه 91 از اداره کل ورزش و جوانان
- دارنده دیپلم فنی تخصصی کار با دستگاه از دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران 20 خرداد 1390
- دارنده گواهینامه مربیگری بین المللی پرورش اندام و بادی کلاسیک سال 2006 تایلند
- دارنده گواهینامه داوری درجه یک پرورش اندام و بادی کلاسیک سال 2006 تایلند
- دارنده گواهینامه طراحی تمرینات پلیومتریک خرداد 88 از سازمان تربیت بدنی
- دارنده گواهینامه مکملهای ورزشی آذر 86 از آکادمی ملی المپیک
- دارنده گواهینامه ضد دوپینگ آذر 86 از آکادمی ملی المپیک
- دارنده گواهینامه سوماتوتایپ تیر 85 از آکادمی ملی المپیک
- دارنده گواهینامه تغذیه ورزشی تیر 85 از آکادمی ملی المپیک
- دارنده گواهینامه سنجش مربیان ملی مرداد 85 از آکادمی ملی المپیک
- دارنده گواهینامه روانشناسی (توسط دکتر جان سالملا) مرداد 85 از آکادمی ملی المپیک
- دارنده گواهینامه طراحی تمرینات پلیومتریک آبان 84 از آکادمی ملی المپیک
- حکم دبیر کمیته مربیان کل کشور
- دارنده گواهینامه دوپینگ و تغذیه ورزشی آذر 84 از فدراسیون پزشکی
- دارنده گواهینامه روانشناسی بهمن 84 از آکادمی ملی المپیک
- گواهینامه مربی گری پرورش اندام اسفند 77 از فدراسیون وزنه برداری
و احکام تدریس علم تمرین و سیستمهای تمرین برای آموزش به مربیان درجه سه، از فدراسیون پرورش اندام کشور و احکام حضور در شش دوره از اردوهای تیم ملی پرورش اندام بعنوان مربی.
وبسایت مجیک بادی
سایت مجیک بادی و مجموعههای وابسته به آن فقط با هدف خدمت به مردم در تاریخ ۱۳۹۲/۰۷/۱۵ توسط آقای فرزین جباری در جهت تلاش بیشتر برای اشاعه ورزش سالم تشکیل شد.
ورزشکاران وابسته به فرزین جباری، اکثرا با تلاش زیاد در بخش تمرین و رعایت رژیمهای غذایی دقیق و به ندرت استفاده از مکمل، در حال پیشرفتی با سرعت ملایم ولی همیشگی، اصولی و سالم هستند، همچنین در رشتههای دیگر ورزشی به غیر از پرورش اندام، بادی کلاسیک و فیزیک که در اکثر سطوح آن علم بدنسازی همانند دیگر رقبای جهانی اصولی پیش نرفته واطلاعات محدود میباشد و اقدامی عمومی برای اصلاح آن صورت نگرفته است؛ سایت مجیک بادی سعی در انتشار مطالب علمی، آموزشی و خبری در مورد تندرستی و بدن سازی خواهد نمود.
هدف این سایت، ایجاد راه مناسب و قابل دسترس برای گسترش محتویات علمی در زمینه سلامتی و ورزش است. با توجه به راندمان و رکورد های قابل توجه شاگردان فرزین و پیشنهادات ایشان در مورد ورزش، همچنین با سوابق و تجاربی که در اردوهای تیم ملی داشته اند و مطالعات به روز و ارتباطات با برخی از مربیان خارج کشور به نظر برای خدمت به مردم سایت مجیک بادی راه مناسبی است که با حداقل سرعت اینترنت در اکثر مناطق کشور برای همگان این مطالب قابل دسترسی باشد.
با رویکرد و رسالت تهیه کنندگان این سایت، اجازه کپی تمامی مطالب را به همه کاربران میدهد تا شاید بتواند به مردم، خدمت بیشتری انجام دهد و موجب اشاعه علم شود.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است