بررسی خواص پوست پرتقال و روشهای استفاده ی از آن

تعداد زیادی از کاربردهای منحصر به فرد خواص پوست پرتقال وجود دارد که ممکن است حتی فکرش را هم نکنید! پس حواستان باشد بعد از خوردن یک پرتقال خوش طعم پوستش را به داخل زباله ها پرت نکنید !!

خواص پوست پرتقال عبارتند از:

۱) درمان سرفه، سرماخوردگی و تسکین استرس برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند.

۲) مدت‌های مدیدی است که در طب سنتی از خواص درمانی این جوشانده بر ای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده می‌شود.

۳) دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد باکتری و نیز ضد التهابی نیز میباشد.

۴) پوست پرتقال دارای بافتی چرمی شکل بوده و حاوی غدد روغنی فراوانی است و قرن‌های بسیاری است که از پوست این میوه و دیگر مرکبات در موارد پزشکی استفاده می‌شود.

۵) محققان می‌گویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.

۷) پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و B1 و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.

۸) پوست مرکبات بخصوص پرتقال، حاوی رنگدانه‌هایی است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد. در واقع هر چه پوست میوه‌ها پر رنگ‌تر و تنوع رنگی بیشتری داشته باشد خواص ضدسرطانی بالاتری دارد.

۹) پوست پرتقال می تواند برای کاهش فشار خون استفاده شود. برای هزاران سال به عنوان بخشی از داروهای گیاهی چینی مرسوم بوده است.

۱۰) پوست پرتقال حاوی ترکیباتی به نام نبیلتیتین است که باعث کاهش خطر ابتلا به التهاب و بیماری قلبی می شود.

۱۱) نابیلیتین موجود در پوست پرتقال همچنین با کاهش سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) در بدن تاثیر مثبتی بر سلامت شما دارد.

۱۲) از آنجایی که پوست پرتقال کالری کم و فیبر زیادی دارد، در جلوگیری از مصرف کالری توصیه شده روزانه شما بسیار مفید است.

و همچنین از تشکیل بافت چربی جلوگیری می کند

۱۳) تحقیقات نشان می دهند که خوردن پوست پرتقال می تواند شما را از تعدادی از سرطان های مختلف از جمله سرطان سینه، سرطان پوست و سرطان کولورکتال محافظت کند.

خواص پوست پرتقال
خواص پوست پرتقال

طریقه مصرف پوست پرتقال :

همانطور که می دانید پوست پرتقال مزه تلخی دارد ، نمی توان آن را به تنهایی مصرف کرد، ولی می توان از روشهایی استفاده کرد که تلخی آن را کاهش داده و قابل خوردن شود:

1- می توان با استفاده از کمی شکر و یا عسل آن را شیرین کرده و مصرف کرد.

2- همچنین استفاده کردن رنده پوست پرتقال در برخی از غذاها و یا نوشیدنی ها می باشد.

3- می توان رنده پوست پرتقال را در انواع سس سالاد و یا برخی دم کرده های گیاهی، قهوه و یا در تهیه برخی دسرها و کیک ها استفاده کرد.

4- همچنین می توان از پوست پرتقال خلال شده در برخی غذاها استفاده نمود و یا می توان با پوست پرتقال مربا تهیه کرد و آن را مصرف کرد.

 

اگر این مقاله برای شما مفید بود ، لطفا به ما امتیاز بدهید ∇

[تعداد: 11   میانگین:  3.5/5]
به اشتراک بگذارید