انواع سرکه

وقتی میوه یا ماده قندی به الکل تبدیل شود امکان دارد تحت عمل تخمیر باکتری هایی خاص در مرحله بعدی، به اسید استیک تبدیل گردد . اسید استیک نام شیمیائی سرکه است . سرکه انواع مختلف دارد و این تنوع بدلیل نوع منبعی است که از آن تهیه شده ، مثلا معمولا سرکه از انگور گرفته میشود ولی عسل ، خرما ، سیب و .. از دیگر منابع تولید به شمار میرود . درصد اسید استیک در سرکه ها از 4 تا 18 درصد متغیر است . خواص سرکه در درمان دیابت ، بهبود عملیات هضم غذا ، تاثیر بر چربی خون و .. میباشد . سرکه های طبیعی شامل انواع باکتریهای مفید ، املاح و برخی ویتامینها هستند . اسیدهای فنولیک نیزدر سرکه وجود دارند که آنتی اکسیدان قوی و ضد سرطان هستند . سرکه بالزامیک، سرکه عسل، سرکه انواع میوه ، سرکه برنج، سرکه نعناع، سرکه مالت از دیگر انواع این محصول هستند . سرکه های که شرکتی هستند و از مواد نگهدارنده استفاده میکنند دارای ترکیبی از سدیم هستند که برای فشار خون بالا نه تنها مفید نیستند بلکه مضر هم هستند ! سرکه در بدن حالت اسیدی ایجاد میکند و زیاده روی در مصرف آن موجب سستی و پوکی استخوان میگردد . سرکه عسل حالت ضد سرطانی دارد و در درمان جوش ها استفاده میشود و سرکه بالزامیک که ایتالیائی است موجب بالارفتن حساسیت سلولها به انسولین میشود ، این سرکه را از انگور سفید و یا میوه های دیگر در بشکه های چوبی خاص برای 12 تا 20 سال نگهداری و روانه بازار فروش میکنند و بسیار گران است و شامل 32 نوع باکتری مفید و 8 نوع اسید فنولیک است (با خواص ضد سرطانی زیاد) در بازار فقط نوعی از آن که روی برچسب شیشه آن واژه زیر آمده باشد، طبیعی است :

aceto balsamico tradizionale

هنوز کارائی مصرف سرکه در کاهش وزن، بهبودی فعالیت کبد کاملا تائید نشده

نظرات

ارسال نظر برای این مورد بسته شده است