سیاه دانه و درمان بسیاری از امراض

خواص بی‌شمار سیاه دانه نشان داده که این دانه می‌تواند به جز مرگ، علاج بیشتر بیماری‌ها و اختلالات باشد.

بررسی‌ها نشان داده مصرف 2 گرم سیاه‌دانه در روز سبب کاهش گلوکز و مقاومت به انسولین و افزایش عملکرد سلول‌های بتا می‌شود. علاوه بر این، سیاه دانه دارای خواص ضد تشنج در افراد به خصوص کودکان است. مصرف روزانه 100 تا 200 گرم عصاره سیاه دانه  به مدت 2 ماه سبب کاهش فشار خون و رسیدن آن به حد طبیعی می‌شود.
برخی بررسی‌ها نشان داده است که ماده تیموکینون خواص ضد آسم دارد و می‌تواند تاثیری مشابه داروهای ضد آسم داشته باشد. علاوه بر این، آب استراخ‌شده از سیاه دانه با عبور از مجرای تنفسی تاثیری چشمگیر در درمان بیماری آسم دارد و تورم حنجره، گلو و دستگاه گوارشی را درمان می‌کند.
گفتنی است که سیاه دانه در درمان دردهای نقاط مختلف بدن بسیار موثر است. به طور کلی، مهم‌ترین خواص سیاه دانه از این قرار است:
  • پیشگیری از آسیب‌های اشعه‌ای و تابشی
  • پیشگیری از مشکلات قلبی عروقی و آثار جانبی حمله و سکته قلبی
  • محافظت از آسیب‌های کلیوی ناشی از بیماری دیابت
  • پیشگیری از مسمومیت عصبی
  • پیشگیری از آلزایمر و دمانس
  • سرکوب رشد سلول‌های سرطانی در سرطان سینه
  • محافظت از بدن در صورت ابتلا به بیماری پارکینسون
  • از بین بردن سلول‌های سرطان خون و سرطان کبد
  • درمان و مهار دیابت
  • پیشگیری از آسیب‌های مغزی

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ سیاه دانه گیاهی گلدار و یک‌ساله است که خواص دارویی فراوانی دارد.

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]
به اشتراک بگذارید