خواص کاهو
تحقیقات جدید پژوهشگران، گزارشی که به تازگی درباره فواید کاهو منتشر شده است، باعث میشود تا این صیفی همواره در سفره باشد.
عصرایران: کاهو دارای کالری کم و بدون چربی است، میتوان هنگام گرسنگی آن را بدون ترس از افزایش وزن یا مشکلات جسمانی تناول نمود.
بر اساس تحقیقات جدید پژوهشگران، گزارشی که به تازگی درباره فواید کاهو منتشر شده است، باعث میشود تا این صیفی همواره در سفره باشد.
1 – کاهو دارای کالری کم و بدون چربی است، میتوان هنگام گرسنگی آن را بدون ترس از افزایش وزن یا مشکلات جسمانی تناول نمود، کاهو دارای مقدار زیادی الیاف و سلولز است که احساس سیری به انسان می دهد، بنابراین از بهترین خوراکی ها برای کنترل وزن در بلند مدت است.
2 – کاهو حاوی ویتامین و املاح مهمی مانند ویتامین کا، اسید فولیک، منگنز، پتاسیم، ویتامین “ج” ، کلسیم و ویتامین “آ” است.
3 – کاهو قند خون را افزایش نمیدهد و بیماران دیابتی میتوانند آن را بدون نگرانی مصرفکنند به ویژه که باعث افزایش وزن نمیشود.
4 – حتی اگر هر روز کاهو مصرف شود به خاطر طعم خوبش، انسان از آن زده نمیشود، همچنین باعث کاهش فشار خود میشود.
5 – کاهو باعث تسهیل هم غذا و جلوگیری از افزایش کلسترول خون میشود.
6 – کاهو به خاطر دارا بودن “کاروتن”، مانع اکسید شدن کلسترول و گرفتگی رگ شده و قلب را تقویت میکند.
7 – کاهو دارای مقدار زیادی امگا3 و امگا6 است که به ویژه امگا3 مانع التهاب شده و به فعالیت مغز و دیگر اعضای بدن کمک میکند.
8 – بیست درصد کالری کاهو از پروتئین است به همین دلیل خوردن آن مقدار زیادی از آن، مشکلی ایجاد نمیکند.
9 – کاهو دارای ماده آرام بخش “لاکتوکاریوم” است که به خواب راحت کمک میکند، لذا به اشخاصی که دچار کم خوابی هستند توصیه شده قبل از خواب چند برگ یا آب آن را مصرف کنند.
10 – کاهو املاحی دارد که باعث دفع سموم بدن میشود، خواص قلیایی آن مانع افزایش اسید خون شده و تاثیر مثبتی بر سلامتی انسان دارد.