اسپری بینی کلداماریس پروفیلاکتیک حاوی ماده موثره کاراژینان و مواد جانبی سدیم کلراید محلول در آب خالص میباشد. این فرآورده هیچگونه ماده نگهدارندهای ندارد و در شرایط آسپتیک در شیشه به حجم 20 میلی لیتر پر میشود که درپوش آن پمپ اسپری ویژهای میباشد که از آلودگی این فرآورده در حین استفاده جلوگیری مینماید با توجه به ویسکوز بودن اسپری کلداماریس، این فرآورده به صورت منحصر به فردی باعث شکلگیری یک غشاء رطوبی بر روی مخاط بینی میگردد. بدین صورت کاربرد این محلول باعث ایجاد یک لایه محافظتی فیزیکی در برابر محرکهای خارجی بر روی مخاط بینی میگردد که میتواند به عنوان درمان حمایتی مورد استفاده قرار گیرد. این لایه رطوبی ویسکوز ویروسهای سرماخوردگی را به دام میاندازد، آنها را غیر فعال نموده و از انتشار آنها در مخاط بینی جلوگیری مینماید. اگر این اسپری قبل از مواجهه با ویروس سرماخوردگی مورد استفاده قرار گیرد میتواند به صورت چشمگیری باعث کاهش شانس ابتلا به سرماخوردگی گردد. اگر در صورت بروز اولین علائم سرماخوردگی مورد استفاده قرار گیرد اسپری کلداماریس پروفیلاکتیک میتواند به صورت چشمگیری باعث کاهش شدت علائم سرماخوردگی و کوتاه شده دوران ابتلا به آن گردد.
از آنجائیکه یُتا-کاراژینان iota-Carrageenan یک مهارکننده قوی عفونتهای رینو ویروسی میباشد، کلداماریس پروفیلاکتیک جهت پیشگیری و درمان ضد ویروسی در سرماخوردگی و آنفولانزا مورد استفاده قرار میگیرد.
کلداماریس پروفیلاکتیک جهت مرطوب نگه داشتن مخاط بینی و ممانعت از خشک شدن آن، بویژه در فصول سرد و آلوده، مورد استفاده قرار میگیرد. این فرآورده در حضور سرماخوردگی اثر ضد ویروسی (آنتی وایرال) از خود نشان میدهد.
خشکی و التهاب مخاط بینی میتواند ناشی از آلایندههای روتین (ذرات معلق) در هوای تنفسی (که این مورد در حال حاضر ذرات معلق و خشکی هوا در کشور ما مساله روزمره شده است) و یا حضور مستمر در محل های پر تجمع با رطوبت کم مانند اتوبوس، قطار، هواپیما، مترو و یا محلهای سر بسته گرم با دستگاههای تهویه (که اکثراً خود آنها باعث خشکی هوا میگردند) مثل میهمانیها، جلسات، کلاسها و مدارس ، آموزشگاهها، بانکها و یا مکانهای زیارتی، باشد. هر دو دسته عوامل موثر یعنی آلایندهها و یا خشکی هوا (به دلایل یاد شده) موجب خشکی مخاط بینی و متعاقب آن بروز سایر عوارض و بیماریهای ثانویه ناشی از خشکی مخاط بینی میگردند.
باید مد نظر داشت که مخاط بینی در حالت طبیعی و نرمال خود مانند یک فیلتر عمل کرده و این آلایندهها و ذرات را به دام میاندازند و مانع از انتقال آنها به دستگاه تنفسی تحتانی میگردند. این پروسه، زمانی میتواند صورت پذیرد که مخاط بینی سالم و مرطوب باشند و سلولهای اپتیلیوم مخاط در اثر خشکی زیاد هوا و آلایندهها آسیب ندیده باشند، در غیر اینصورت عملکرد این فیلتر متوقف میگردد و تمام ذرات درشت و آلایندههای موجود در هوای تنفسی به دستگاه تنفسی تحتانی انتقال مییابند و ممکن است در طولانی مدت باعث بیماریهای مزمن تنفسی گردند. رطوبت فیزیولوژیک مخاط به صورت طبیعی باعث حمایت و تقویت سد دفاعی بدن در مقابل ویروسها و باکتریها میگردند. پایه اصلی اسپری کلداماریس محلول آب نمک میباشد که کارژلوز موجود در آن اولاً باعث میشود که این رطوبت مخاط بینی به مدت طولانیتر در سطح مخاط باقی بماند، مضاف بر اینکه کارژلوز باعث جلوگیری از شیوع و ازدیاد ویروس سرماخوردگی در سلولهای اپتیلیوم مخاط بینی و جذب آنها میگردد.
مسعود ذات پرور ، متولد 1365 رشت، دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزش با قد 178 و وزن مسابقه ای حدود 80 کیلو، عناوین ایشان:
قهرمان کشور، دو دوره
قهرمان مسابقات جهانی 2012 بلغارستان، و اورال
قهرمان مسابقات جهانی 2013 اتریش، و اورال
قهرمان و آورال مسابقات NPC آمریکا 2014
زیر نظر استاد محمود ساوالان
تاریخ تنظیم فروردین 1395
کیسه صفرا محلی است که ترشحات صفراوی تولیدی توسط کبد را در خود انبار میکند و آنها را آرام آرام به روده منتقل میکند ، اگر در تخلیه این مایع، اختلال ایجاد شود و یا صفرا مترشحه از کبد، خیلی غلیظ باشد و یا افزایش ترشح و غلظت بیلی روبین بالا برود ممکن است موجب پیدایش سنگ کیسه صفرا میگردد، درد نواحی شکمی و حتی کتف راست و زردی پوست از علائم این عارضه است . جنس سنگها از کلسترول میباشد و ایجاد سنگ کیسه صفرا دقیقا ثابت نشده، عد ای از پزشکان معتقدند، عوامل وراثتی، تغییرات زیاد وزن در مدت کوتاه ، میل نکردن صبحانه ، عدم فعالیتهای ورزشی، درمان هورمونی ضد بارداری با دزاج زیاد ، مصرف غذاهائی با کلسترول زیاد ، عدم مصرف کافی سبزیجات و فیبر ، اهمیت ندادن به مصرف آب و .. ممکن است از عوامل مهم ایجاد سنگ کیسه صفرا باشد.
درمان ، اکثرا جراحی است و بعد جراحی، بدلیل ریزش آنی مایع صفراوی به روده ،فرد دچار اسهال میشود که بعد از مدتی برطرف میگردد.
خستگی یکی از مشکلات دنیای امروز ما میباشد که اگر به رفع آن نپردازیم موجب بروز بیماریهای روحی و جسمی جبران ناپذیری میشود. دلائل خستگی باید بشکل درست حستجو و برطرف شود ، فرزین جباری در زیر به برخی از دلایل اشاره میکند:
1-اختلال در ترشح هورمون های تیروئیدی انجام آزمایش خون)
2-غلظت خون (بعضی افراد سالم بدلیل تفاوتهای فردی و ژنتیکی با این مسئله مواجه هستند و برخی بدلیل مصرف سیگار و قلیان به آن دچار میشوند) اهدا خون یکی از راههای تعدیل این مشکل میباشد. ;کاهش غلظت خون و کمبود آهن نیز بدلیل عدم اکسیژن رسانی کافی به بافتهای بدن، موجب خستگی میشود )
3-مشکلات قلبی (قلب بعنوان خون رسان به اندامها، نقش حیاتی دارد ، اگر به بیمارانی که مشکل گرفتگی عروق قلبی، دریچه قلب، و سابقه سکته دارند دقت کنیم میبینیم که زود تر از افراد سالم، خسته میشوند)
4-اختلال در تعادل املاح بدن (PH خون یا میزان اسیدیته خون تحت تاثیر تغذیه و استرس میباشد و با مصرف مواد غذائی مناسب، تا حد زیادی قابل کنترل است، مصرف گوشت قرمز ، اسید امینه و پودرهای پروتئینی ، بدن را به حالت اسیدی در میاید و خون مجبور است از املاح ذخیره خود (مانند کلسیم استخوان و دندانها ) مایه بگذارد و آنها را خرج کند که همین امر ممکن است فرد را دچار پوکی استخوان و .. کند ، معمولا اینگونه افراد احساس کسالت و سنگینی دارند. مصرف صحیح مکملهای قلیائی و سبزیجات و میوه ها برای کنترل اسیدیته خون حائز اهمیت است)
5- خواب (اینکه شبها چه ساعتی بخوابیم تا سلولهای مغز بتوانند اطلاعات خود را به درستی چیدمان کند: بهترین زمان خواب بر حسب موقعیت جغرافیائی آن منطقه، ساعت 22:30 میباشد و اگر این امکان فراهم نشد ، حداکثر باید ساعت 00:30 به رختخواب برویم ، این مدل خواب که بهتر است تا ساعت 5 الی 7 صبح ادامه یابد بسیار ارزشمند و مفید است و خوابی حدود ساعت 11 صبح به مدت 30 تا 60 دقیقه ، به مزیت های این مدل میافزاید، متاسفانه بیداری تا نیمه شب و مصرف تنقلات و کار با موبایل، کامپیوتر ، موجب اختلال در ساعت خواب و اختلال در ترشح هورمون خواب (ملاتونین) میگردد)
برای تغییر دادن زمان خواب شب، بهتر است چند روزی به خودمان سختی بدهیم و کار را از زمان بیداری آغاز کنیم بدین شکل ابتدا سعی کنیم ساعت 8 صبح بیدار شویم و موقتا با مصرف چای سبز یا قهوه سبز ، انرژی موقت بگیریم و تا ساعت 22 ، خود را ملزم به انجام کارهای بی استرس ولی خسته کننده کنیم ، مطالعه، ورزش،آشپزی، پیاده روی، مهمانی رفتن و .. میتواند از جمله این فعالیتها باشد. و قبل شروع خواب، از میل نمودن دوغ ترش بهرمند شویم، مصرف ملاتونین هم بعنوان درمان موقت ممکن است کمک کننده باشد. و اگر برای خوابیدن دچار مشکل شدیم ، مطالعه با نور نچندان زیاد هم مناسب است نکته مهم این است که تنظیم خواب، کار ساده ای نیست و بدن به شدت با این امر مخالفت میکند تا به عادت قبلی خود برگردد به همین دلیل نباید در اجرای این تغییر نا امید شوید بلکه باید مصمم و خونسرد یاشید و این روش را چندین روز پیاده کنید . برای خوابیدن سر ساعتی که بیان کردم، ممکن است پزشک، از داروهای ضعیف خواب آور بشکل موقت با دزاج نزولی هم استفاده کند)
مصرف برخی مواد غذائی قبل خواب ، مقید نیست ، در همین سایت(مجیک بادی) به آنها اشاره کرده ام. ضمنا تمرینی ورزشی که با زمان خواب شب، فاصله زمانی مناسب ندارد ، موجب برهم خوردن زمان خواب میگردد مخصوصا اگر قبل تمرین از مکملها یا داروهای انرژی زا هم استفاده شده باشد)
گاها در مورد ورزشکاران حرفه ای که مصرف مکملها و داروهای زیاد دارند و از نظر بدنی به اوج آماده گی میرسند مشاهده شده که خستگی آنها با خوابیدن چند ساعت، برطرف میشود یعنی مدت زمان خواب آنها کم میشود و این مسئله مربوط به تسریع در چرخه اسید لاکتیک و میزان بالای آماده گی دارد که در برخی ورزشکاران بوجود میاید، جباری میگوید در این موارد، ورزشکار نباید خود را مکلف کند که همانند قبل بخوابد .
6- استرس (نقطه مقابل استرس، آرامش است و آرامش شما بستگی مسلم به طرز فکر شما دارد، اگر بتوانید درست بیاندیشید، آرامش خواهید داشت ، با انجام حرکات رلکسیشن، دوش گرفتن و ماساژ ،ورزش و نرمش (6 ساعت قبل موعد خواب شبانه، مشورت و درد دل کردن با افراد صاحب شور ، مشاوره با پزشکان روانشناس میتوانید به این امر مهم دست یابید)
7-دیابت نوع 2 (این بیماری و عدم کنترل صحیح آن ممکن است دچار اختلال در خواب شود)
8-کیپ بودن راه بینی (وقتیکه راه تنفسی کاملا باز نباشد، اکسیژن کافی به بدن نمیرسد و فرد هنگام بیدار شدن با حالت کسالت مواجه میشود)
9-کمبود ویتامین ها
10- مصرف برخی مکملها مثل بتا آلانین – سیترولین مالات – آرژنین – گلوتامین – بی سی آآ که در ورزشکاران زیاد دیده میشود ، به صلاحدید پزشک ، در ساعاتی از روز تاثیر گذار است. همچنین بعضی افراد عادات اشتباهی دارند مثلا حتما روزی چند بار از نوشیدنیهای انرژی زا استفاده میکنند که بهتر است این عادت را ترک کنند ، این افراد وقتیکه یک وعده از این نوشیدنی استفاده نکنند، کسل و خسته میگردند.
11- بعد از مسابقه (افرادی که قبل از مسابقه، از داروهای چربی سوز اعتیاد آور مثل کافئین استفاده میکنند آنهم با دزاج تساعدی، بعد از مسابقه همانند افراد معتاد ، بشدت دچار کرختی و خستگی و خواب آلوده گی میشوند)
12- دستگاههائی که از خود امواج متساعد میکنند را هنگام خواب، از خودتان دور کنید (مثل موبایل)
13- تمرینهای صحیح ورزشی ، مسافرت، معاشرت با افراد مناسب ، تغییر دکوراسیون منزل از عوامل رفع یکنواختی و کسالت هستند.
فرزین جباری
در حال تکمیل
زردچوبه داروی معجزهگر طبیعی است که بدون تحمیل عوارض جانبی شما را از ناخوشیهای بسیاری رها میکند. برخی مواد غذایی قدرت این را دارند که حتی جایگزین برخی داروها شوند. داروهایی که عوارض جانبی زیادی دارند و با درمان یک عضو به عضوی دیگر آسیب میزنند. اما خوشبختانه این مشکل در جایگزینهای طبیعی وجود ندارد. بنابراین بهترین کار این است به جای اینکه با بروز هر مشکلی به سراغ مصرف دارو بروید ابتدا از روشهای طبیعی برای حل مشکل استفاده کنید. در این مطلب خواص دارویی یک ادویه پرخاصیت را بررسی میکنیم که میتواند جایگزین چندین دارو شده و بیماریها را درمان کند. زردچوبه همین داروی معجزهگر طبیعی است که بدون تحمیل عوارض جانبی شما را از ناخوشیهای بسیاری رها میکند.
با پیشرفت علم و انجام پژوهشهای علمی در زمینهی سلامتی، محققان هر روز به نتایج تازهای در خصوص خواص درمانی گیاهان و مواد غذایی میرسند. بهعنوان مثال به این نتیجه رسیدهاند که موز برخی از مشکلات سلامتی را بهتر از داروها درمان میکند. زردچوبه نیز یکی دیگر از خوردنیهای مورد علاقهی این محققان است و هر روز اثرات تازهای از آن کشف میشود. خوشبختانه این ادویه در هر خانه و آشپزخانهای وجود دارد و شما میتوانید از این ریشهی پرخاصیت به جای برخی از داروها استفاده کنید.
جایگزین طبیعی کورتیکواستروئیدها (داروهای استروئیدی)
زردچوبه حاوی پلی فنول است. این مولکول به میزان قابلتوجهی در اکثر گیاهان وجود دارد. نتایج پژوهشی که در سال 1999 انجام شده است نشان میدهد پلی فنول ها در بدن درست مانند استروئیدهای موجود در داروی التهاب رایج چشم (ورم عنبیه) عمل میکند. به همین دلیل توصیه میشود این ریشهی پرخاصیت را در برنامهی غذایی روزانه بگنجانید تا در بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری شود. اگر از مشکل التهاب در بدن بخصوص مفاصل رنج میبرید نیز بهتر است از این ادویه بیشتر مصرف کنید.
درمانی برای دیابت
«کورومین» موجود در زردچوبه برای افراد دیابتی بسیار مفید است. این رنگدانهی مفید باعث فعال شدن آنزیم AMPK میشود که روی جذب گلوکز تأثیر میگذارد. در نتیجه به کنترل میزان قند خون و ثابت نگه داشتن آن کمک زیادی میکند. اگر شما هم از بیماری دیابت رنج میبرید حتماً این ادویه را وارد برنامهی غذاییتان بکنید.
ضدالتهاب طبیعی
«کورکومین» به داشتن خواص ضدالتهابی طبیعی شهرت دارد. در نتیجه میتوان آن را جایگزین برخی داروهای ضدالتهاب کرد. نتایج پژوهشی که در سال 2004 انجام شده و در روزنامهی Oncogene به چاپ رسیده است نشان میدهد زردچوبه حاوی خواص ضدالتهابی بالایی است و میتواند جایگزینی برای سولینداک، آسپرین، دیکلوفناک و حتی ایبوبروفن شود.
داروی ضدانعقاد خون طبیعی
نتایج بیش از 5000 پژوهش انجام شده نشان میدهد که زردچوبه برای سلامتی و حتی زیبایی فوقالعاده است. محققان در پژوهشهای خود به این نتیجه رسیدهاند که زردچوبه مانند داروهای ضدانعقاد خون عمل میکند. اگر خودتان را مستعد گرفتگی عروق میدانید حتماً زردچوبه را دریابید. حتماً میدانید که از داروهای ضدانعقاد خون برای پیشگیری از مسدود شدن و تشکیل لختههای خونی استفاده میکنند. نتایج پژوهشی که در روزنامهی Arzneimittelforschung به چاپ رسیده است نشان میدهد که «کورکومین» موجود در این ادویه تأثیری مشابه با آسپرین دارد که یک داروی معروف ضدانعقاد خون است. زردچوبه همچنین یک داروی طبیعی و ضدالتهاب برای افرادی است که نیاز به داروهای ضدآرتریت دارند. البته حواستان باشد اگر مشغول مصرف دارو هستید بهتر است نظر پزشک خود را در خصوص مصرف زردچوبه جویا شوید.
داروی ضدافسردگی طبیعی
زردچوبه یک داروی ضدافسردگی کاملاً طبیعی است که تأثیری مانند داروهای ضدافسردگی موجود در بازار (پروزاک) دارد. ترکیبات موجود در این گیاه برای کنترل علائم افسردگی تأثیر خوبی داشته و عوارض جانبی داورهای ضدافسردگی مانند اعتیاد دارویی را در پی ندارد.زردچوبه علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا میدهد و آن را خوشرنگ میکند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کردهاید؟ درست مانند یک تابلوی نقاشی است. این زیبایی و طعم مدیون ادویهای است که در هر آشپزخانه پیدا میشود. حتما شما هم از این ادویه در بسیاری از خورشها و غذاهایتان استفاده میکنید. زردچوبه علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا میدهد و آن را خوشرنگ میکند خواص درمانی هم دارد. در ادامه با خواص درمانی این ادویه پرطرفدار بیشتر آشنا میشوید.
شماری از مطالعات نشان داده اند که زردچوبه دارای خواص درمانی متعددی از جمله تقویت سیستم ایمنی، ضدالتهاب و آنتی اکسیدان بودن است. برخی مطالعات هم خواص آن را در درمان سرطان نشان داده اند.
تاثیر زردچوبه در بهبود حافظه و کاهش خطر آلزایمر
به بررسی تاثیرات مکمل کورکومین بر عملکرد حافظه در افراد بدون ابتلا به دمانس (زوال عقل) و همچنین تاثیر احتمالی کورکومین بر پلاک های میکروسکوپی در مغز افراد مبتلا به آلزایمر پرداخت. گری اسمال، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره می گوید: «نحوه دقیق تاثیر عصاره کورکومین مشخص نیست، اما ممکن است ناشی از توانایی این ماده در کاهش التهاب مغز باشد که در هر دو بیماری آلزایمر و افسردگی حاد وجود دارد.» این مطالعه شامل ۴۰ فرد بزرگسال بین سنین ۵۰ تا ۹۰ سال بود که دچار مشکلات خفیف حافظه بودند. شرکت کنندگان به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و به مدت ۱۸ ماه دو بار در روز دارونما یا ۹۰ میلیگرم کورکومین دریافت می کردند.
تمامی شرکت کنندگان در ابتدای مطالعه و در فواصل شش ماهه تحت ارزیابی های شناختی قرار گرفتند؛ همچنین میزان کورکومین خون شان در ابتدای مطالعه و بعد از ۱۸ ماه بررسی شد. به گفته اسمال، افرادی که کورکومین دریافت کرده بودند، شاهد بهبود قابل توجهی در حافظه و توانایی توجه شان بودند، اما افراد دریافت کننده دارونما، چنین تجربه ای نداشتند.
در تست های حافظه، وضعیت افراد دریافت کننده کورکومین در طول ۱۸ ماه تا ۲۸ درصد بهبود یافته بود. این نتایج نشان می دهد مصرف این نوع کورکومین می تواند فواید شناختی مثمرثمری در طول سال ها داشته باشد.
بدرود سرطان
همین زردچوبه خودمان دارای ترکیباتی است که خواص آنتی اکسیدانیِ بسیار قوی دارد. قدرت آنتی اکسیدانی زردچوبه نیز تمام قد در برابر سرطان میایستد. محققان مطالعات زیادی روی زردچوبه انجام داده و میدهند. نتایج یکی از این پژوهشها که روی موشهای آزمایشگاهی مبتلا به سرطان روده انجام شد نشان میدهد تومورهای موشهایی که زردچوبه مصرف کردهاند بررسیهایی که روی انسانها انجام شد نیز خوشبختانه نتایج امیدوارکنندهای داشته است. پس برای پیشگیری از سرطان و سلامت بدنتان به تمام غذاهایتان زردچوبه اضافه کنید.
کنترل کلسترول بالا
برگه آزمایش خون را به دستتان میدهند: کلسترول خونتان بالاست! به همین سادگی خیلی از غذاها را نمیتوانید با خیال راحت میل کنید. مدام باید حواستان باشد چرب، شور و شیرین نخورید. حتی مجبور میشوید سیگار را ترک کنید. در این مواقع زردچوبه به دادتان میرسد. مصرف این ادویه خوش رنگ میزان کلسترول خون را پایین میآورد و شما را از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی حفظ میکند. البته باز حواستان باشد زردچوبه به تنهایی نمیتواند معجزه کند. همین طور که از خواص آن بهره میبرید سیگار را ترک کنید، هر روز نیم ساعت پیاده روی داشته باشید، غذاهای سالم و کم چرب میل کنید. خلاصه اینکه حواستان به سلامت قلب نازنینتان باشد.
زخم جراحت
دستتان را میبرید و یا زخم جزئی بر میدارید. بعد از اینکه به خوبی جای زخم یا بریدگی را ضدعفونی کردید مقداری پودر زردچوبه روی آن بریزید. این ادویه اجازه نمیدهد که زخم شما عفونی شود. از این گذشته زردچوبه باعث میشود خیلی زود جای زخم خوب شود. البته حواستان باشد اگر خدای نکرده تقریبا یک بند انگشت را بریدید و یا زخمتان عمیق است باید اورژانس خبر کنید و حتما خودتان را به بیمارستان برسانید. در این گونه مواقع کار از زردچوبه و غیره گذشته است و حتی اگر انگشتتان را در ظرف این ادویه هم فرو کنید تاثیری نخواهد داشت!
سلامت کبد
اگر داروهای آنالژزیک (بی حسی) مصرف میکنید برای مراقبت از کبدتان حتما زردچوبه را دریابید. البته حواستان باشد برای سالم بودن صرفا نمیتوان به یک ماده غذایی یا یک داروی خاص اعتماد کرد.
در جوار ادویههای دیگر
توصیه میکنیم به غذاهایتان زردچوبه به همراه کمی روغن و فلفل سیاه اضافه کنید. حتما در قفسههای آشپزخانه ادویههای دیگری هم دارید مثل دارچین، میخک، خردل، زنجبیل، پاپریکا. در این صورت به تمام غذاهایتان از این ادویهها اضافه کنید. خاصیت زردچوبه در جوار ادویههای دیگر بیشتر و بیشتر میشود. از هر موقعیت و غذایی برای استفاده از این ادویهها استفاده کنید. خلاقیتتان را به کار بگیرید. بدنتان از شما ممنون خواهد شد.اگر از طرفداران نوشیدنیهای تهیه شده از سویا هستید به آن یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه اضافه کنید. حتی میتوانید به شیر معمولی که میخورید نیز زردچوبه بزنید. در این صورت یک نوشیدنی فوقالعاده میل کردهاید. میتوانید به اندازه ۲ سانتی متر زنجبیل تازه را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه با یک قاشق چایخوری زردچوبه دم کنید.
هر روز یک مرتبه از این نوشیدنی معجزه گر میل کنید. سالم بودن خیلی هم سخت و پرهیزینه نیست. مهم این است که بدانید چه میخورید و چه مینوشید. دور نوشیدنیهای گازدار، انرژی زا و الکلی را خط قرمز بکشید تا بدن و کبدتان سالم بماند. به جای آن از این نوشیدنیهای که گفتیم و یا چای دارچینی، زعفرانی و عرقیجات گیاهی استفاده کنید. به همه غذاهایتان نیز مقداری زردچوبه افزوده و خودتان را از ابتلا به خیلی از بیماریها مصون کنید.
محمد عبدالهی یکی از موثرترین عوامل بقا و ارتقا رشته پرورش اندام کشور در دهه 90 میلادی است که ممکن است خیلی از ورزشکاران جدید و جوان رشته پرورش اندام و بادی کلاسیک و .. فقط او را بعنوان مدرسی خبره در سمینارها و کلاسهای مربی گری ،هنگام تدریس دیده باشند، همانطور که قدیمی تر ها میدانند ،جناب عبدالهی در زمانی که پرورش اندام فدراسیونی نداشت و هیاتی کوچک و زیر نظر فدراسیون وزنه برداری بود ،و دید و قضاوت عموم مردم و مسئولین به این رشته آنچنان مناسب نبود ، از نظر مدیریتی و آموزشی، فعالیتهای بسیار مناسبی در جهت تحقیق، ترجمه متون خارجی، حرکت شناسی، فیزیولوژی ورزشی ، علم تمرین و … داشت به طوریکه میتوان گفت در آن روزهای بحرانی، بقا پرورش اندام مدیون عبدالهی بوده، محمد عبدالهی در زمینه داوری ملی و بین المللی نیز تبحر خاصی داشته و دارد و قضاوتهای او، از هر گونه حاشیه ای، به دور بوده ، او فردی جدی و شجاع و با برنامه و خوش قول است و در مقاطعی ، سرمربی تیم ملی بوده و در این حوضه نیز راهنمائیهای حیاتی به ورزشکاران مینمود ، گرداورنده این مطلب (فرزین جباری)، میگوید: جناب عبدالهی مرجع بسیاری از علوم بدنسازی است و من به شخصه از ایشان درسهای متعددی آموخته ام .
جناب عبدالهی، خلاصه ای از عملکردهای خود را ، اینگونه شرح داده اند:
متولد دهم بهمن 1324، داور بین المللی (مسلط به زبان انگلیسی) ، سرمربی سابق تیم های ملی پرورش اندام، مدرس علم تمرین ، حرکت شناسی و تاریخچه پرورش اندام کلاسهای مربی گری به مدت 22 سال (از سال 1372 الی 1394)
از سن 10 سالگی، ژیمناستیک و 16 سالگی به بوکس و سپس به وزنه برداری روی آورد ولی بدلیل آسیب دیده گی ، پرورش اندام را آغاز نمود و موفق شد در سالهای 1352 تا 1359 در میان سه نفر اول مسابقات کشوری بایستد.
از سال 1359 به پیشنهاد ناصر انقتاع (رئیس هیات بدنسازی وقت) در مسابقات شرکت نکرد و به کادر داوری پیوست و اولین قضاوت ایشان در سال 1360 مسابقات انتخابی کرج بود.
در آن زمان ، آقایان کاکلی، سعدون حیدری،جنانی، رفوگران،گرایلی و مرحوم باقریان از داوران وقت به شمار میرفتند، در آن سالها رشته پرورش اندام مورد تائید برخی مسئولین نبود و جناب عبدالهی و برخی از عاشقان این ورزش ، با برگزاری مسابقات داخلی در مکانهایی همچون زیرزمینها و .. ، این رشته را زنده نگهداشتند. بعد از 10 سال ، موافقت نسبی با فعالیت پرورش اندام صورت گرفت . در سال 1370 موفق به دریافت کارت داوری مسابقان آسیائی شد و در سال 1372 اولین مسابقه پرورش اندام رسمی (بعد از انقلاب) زیر نظر فدراسیون وزنه برداری ، برگزار شد . جناب عبدالهی در همان سال ، حکم رئیس کمیته مربیان، داور و مدرس کلاسهای مربی گری را از فدراسیون وزنه برداری دریافت کرد .در سال 1378 کارت داوری بین المللی IFBB را با شایستگی بدست اورد . و در سال 1999 بعد از تست داوری در مسابقات جهانی اسلواکی ، کارنامه قبولی گرفته و حکم ارتقا یافته داوری بین المللی را از دست بن ویدر (رئیس فدراسیون جهانی پرورش اندام جهان) دریافت نمود .
در سال 1384 بعد از استقلال یافتن پرورش اندام و تشکیل فدراسیون بدنسازی ،دبیر هیات استان تهران، رئیس کمیته مربیان کشور، عضو کمیته فنی شد.در سال 1385 ، سرمربی تیم ملی بود و در آن مقطع، آموزشهای موثری در ارتباط با حرکات ورزشی کلیدی به مربیان آن زمان (احسان کنگرلو، رضا درویش، محمود ساوالان، فرزین جباری، ناصر گرجی و آرش نویدی) ارائه مینمود،
جناب عبدالهی ، در سال 1387 از سمت ریاست کمیته مربیان کشور، در سال 1388 از داوری و قضاوت و در سال 1394 از کمیته فنی فدراسیون، بدلایلی استعفا دادند.
جباری معتقد است جناب عبدالهی منبع علمی تمام نشدنی این رشته است که اعمال خالصانه او بر هیچ کس پوشیده نیست ، سلامتی ایشان را آرزومندم.
پلنگ مازندران رضا یزدانی در پی تمرینی هماهنگ نشده با مربی اصلی بدنسازی اش فرزین جباری ، به شدت آسیب دید! جباری که به شدت از این حادثه ناراحت است در زیر توضیحاتی میدهد:
بارها گفته بودم وقتی ورزشکار نابغه ای در اختیار داریم بهتر است از آن به خوبی مراقبت کنیم وقتی او در مسابقات داخلی باخت نداده و تجارب زیاد دارد و بارها در مسابقات داخلی و خارجی کشتی گرفته و قدرت شگفت انگیز خود را به نمایان گذاشته (خصوصا در مسابقات بین المللی تختی که جک وارنر آمریکائی را در 80 ثانیه ضربه کرد و …) ، دلیلی برای شرکت در کشتی انتخابی جهت شرکت در المپیک بود ؟؟!! آنهم سه ماه مانده به مسابقات المپیک (که دیگر رقبا در حال سپری کردن دوره های میانی بدنسازی هستند؟!! یعنی ایشان باید سه ماه قبل المپیک، برای شرکت در این انتخابی، تقریبا به اوج آماده گی برسد !!. که این شیوه ، بسیار بسیار غیر علمی است و باید منتظر عواقب ناگواری می بودیم .
یزدانی که در عین شایستگی ، نتوانسته بود اعتماد کامل مسئولین را بدست بیاورد مجبور به انجام تمرینات سنگین تر شد و روند نسبتا مناسبی سپری کرد (البته مسئولین اردو تیم ملی ، با تعداد جلساتی که یزدانی درخواست کرده بود که با مربی شخصی اش در زمانهای کلیدی ،تمرین کند ، موافت نکردند !! ) جباری میگوید حداقل دو بار در هفته نیاز به تمرین با او داشتم ولی بطور میانگین، یکبار در هفته موفق می شدیم.
حدود دو هفته قبل مسابقه انتخابی، یزدانی به شهر خود جویبار رفت و قرار شد یک تا دو جلسه تمرین وزنه سبک و تمرینات کشتی داشته باشد ولی در پی یک جلسه تمرین پلیومتریک که توسط آقای … ، به اشتباده داده شد ، یزدانی دچار آسیب شد !!!!!!!!!!! جباری اضافه کرد لازمه اجرای تمرینات پلیومتریک ، تمرینات قدرتی مستمر ، حرکات تعادلی بود که این فرد بدون توجه به این مطلب دچار این اشتباه بزرگ و شاید جبران ناپذیر شد . فرزین جباری ادامه داد ، اگر این تمرینات لازم بود، خود من تجویز میکردم و عدم هماهنگی با من ، باعث این آسیب دیده گی شد.
مربی بدنساز یزدانی در پاسخ به این سوال که : چرا رضا یزدانی را در اکثر مواقع ، آسیب دیده میبینیم؟ ، گفت: ایشان دارای عضلاتی قدرتی هستند و شیوه تمرینهای بدنسازی متفاوتی نسبت به کشتیگیران دیگر دارد البته این موضوع بارها توسط خودش در اردو عنوان شده اما تمریناتی که به او داده میشود با بدن او سازگار نیست و جایی که باید تمرین بدنسازی پر فشار انجام بدهد و سپس برای ریکاوری بهتر استراحت کند، گاها مشاهده شده که تمرینات دیگری باید در اردو انجام دهد که مسلما تکرار این فرایند موجب تمرین زده گی و آسیب میشود .
جباری اضافه کرد: ناگفته های زیادی در مورد یزدانی دارم که مطرح کردن آنها در این زمان ، فایده ای ندارد و با اهداف ملی، مغایرت ایجاد میکند ، به هر حال امیدوارم مسئولین قدر این گوهر گرانبها و مرد اخلاق و خلاق کشتی آزاد ایران و نابغه جهان را بدانند و برای سلامت هر چه سریعتر او اقدام و در نهایت به امید خدا، او را در المپیک ببینیم.
یکی از موثرترین راهها و روشی کارامد برای نابودی رسوبات رگها ، توجه به درمانهای سنتی است. برخی ملکولهای کلسترول و کلسیم که در خون وجود دارند، به دلایلی در دیواره رگها رسوب و بعد از مدتی خاصیت انعطافپذیری رگهای خونی را کاهش داده و باعث تنگی رگ شده و فرد را در بعضی شرایط مثل استرس ، فعالیت آنی و گاها ورزش ،با خطر سکته مواجه میکند بنابراین لازم است که بتوانید رگهای خونیتان را پاکسازی و تصفیه کنید. این کار را میتوان به روشهای مختلفی انجام داد، از مصرف محصولات و مواد طبیعی گرفته تا استفاده از قرصها.
سیر و لیمو، راهکارهای مناسبی برای پاکسازی رگهای خونی هستند که میتوانند کلسترول را کم کرده، دیوارهی رگهای خونی را مقاوم کرده و خطر بیماریهای خطرناکی همچون تصلب رگها را کاهش دهد.
مواد لازم:
۴ حبه سیر
۴ عدد لیمو با پوست
۳ لیتر آب جوش
طرز تهیه:
سیرها را بشوئید و لیموها را به قسمتهای مساوی ببرید. سپس با استفاده از مخلوطکن، هر دو را مخلوط کرده و بگذارید حسابی خرد شود. مخلوط به دست آمده را در یک پارچ آب با گنجایش ۳ لیتر بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. بعد در پارچ را بگذرارید و مخلوط را به مدت ۳ روز در یخچال قرار دهید. بعد از ۳ روز آن را از صافی عبور داده و داخل فریزر بگذارید. این مخلوط را باید سه بار در روز و حدود ۵۰ میلیلیتر و به مدت ۴۰ روز مصرف کنید.
به گزارش پرس تی وی، اندرو هنکس، استاد تعذیه در دانشگاه اوهایو و سرپرست تیم تحقیقات می گوید زمانی که شما مواد غذایی سالم را در دسترس قرار میدهید و مواد غذایی مضر را از دسترس دور نگاه می دارید، به شکل ناخودآگاه به سمت استفاده از مواد غذایی سالم متمایل میشوید.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبر آنلاین، این محققان به تعدادی تکنیک روانی برای تمایل به سمت خوردن غذای سالم و پرهیز از مواد غذایی پرکالری اشاره می کنند:
پیشخوان آشپزخانه
بنابر مطالعات «آموزش سلامت و رفتار»، زنانی که غذاهای حاوی مواد نشاسته ای را در پیشخوان آشپزخانه خود نگاه می دارد در مقایسه با زنانی که آن را در کابینت آشپزخانه نگاه می دارند، شاخص توده بدنی (BMI) بالاتری دارند.
بنابر این تحقیق، زنانی که مواد غذایی سالم از جمله میوه ها را در دسترس قرار می دهند در مقایسه با دیگر زنان BMI پایین تری دارند .
استفاده از بشقابهای کوچک
استفاده از بشقابهای کوچک در هنگام غذا خوردن یکی از تکنیکهایی است که به شما کمک می کند مواد غذایی کمتری مصرف کرده و در نتیجه کالری کمتری جذب کنید
قرار دادن غذای اصلی در کنار سالاد و غلات
قرار دادن غذای اصلی در بشقاب سالاد و ترکیب آن با سبزیجات و سالاد کمک زیادی به کاهش جذب غذای پرکالری می کند.دکتر دیوید جاست از اعضای تیم محققان می گوید قرار دادن غذای اصلیتان در بشقاب سالاد موجب می شود تا حدود 33 درصد کمتر غذا بخورید .
چینش مناسب مواد غذایی در یخچال
یکی دیگر از تکنیکهای پیشنهادی برای کاهش وزن و داشتن اندامی متناسب چینش مناسب مواد غذایی در یخچال است.به گفته این محققان مواد غذایی سالم مانند میوه جات و سبزیجات در طبقاتی که هنگام گشودن در یخچال مقابل چشمان شما قرار بگیرند موجب می شود به طور ناخودآگاه گزینه سالم تری برای خوردن داشته باشید. این در حالی است که قرار دادن مواد غذایی با کالری بالا در قفسههایی که مقابل چشم شما نیست شانس دسترسی به آنها را بسیار کاهش می دهد.
گوش دادن به موسیقی آرام و نورپردازی
گوش دادن به موسیقی آرام و نورپردازی به هنگام صرف غذا موجب می شود تا شما در فضای آرام تر و بدون استرس غذا را صرف کرده و در نتیجه کالری کمتری جذب کنید.
به گفته محققان زمانی که شما در فضایی آرام با نور مناسب هستید از خوردن وعدههای غذایی کم حجم لذت بیشتری می برید. در چنین فضایی از سرعت غذا خوردن کاسته می شود و در نتیجه می توانید لذت بیشتری را تجربه کنید.
استفاده از لیوانهای باریک و بلند
استفاده از لیوانهای بلند و باریک به جای لیوانهای کوتاه و حجیم در هنگام استفاده از نوشیدنی های شیرین موجب می شود تا مقادیر کمتری از این نوع مایعات جذب بدن شما شود. این در حالی است که استفاده از لیوانهای کوتاه و حجیم به هنگام خوردن آب و شیر موجب می شود تا مقادیر بیشتری از این مایعات مفید را جذب کنید.