داروی فولیستاتین

داروی فولیستاتین و عوارض آن

فولیستاتین چیست و آیا یک ورزشکار ملزم به استفاده از این پروتئین یا دارو می باشد ؟!!!

داروی فولیستاتین ماده ایست شبیه پروتئین دسته TGF-B که در بین ورزشکاران برای عضله سازی کاربرد دارد و قیمت نسبتا بالایی نسبت به پروتئین های شبیه خود دارد.

در بدن انسان واکنشهای بی شماری وجود دارد که کار تنظیم اعمال بدن را بطور خودکار انجام میدهند یکی از این واکنشها ، تحلیل رفتن عضلات اسکلتی است ، بی شک وقتی فرد ورزشکاری شدت تمرینات خود در زمان طولانی کم میکند ، تغذیه نامناسبی دارد ، استراحت کافی ندارد و استرسهای روزمره او زیاد است و با شدت  بیش از حد تمرین میکند ، باید با تحلیل عضلانی مواجه شود. یکی از مهمترین شیوه ها برای  تجزیه عضلانی ، نشستن پروتئینی بنام مایوستاتتین بروی گیرنده های سلولهای عضلانی است که دستور تحلیل عضلات را صادر میکند در این واکنش ، پروتئینهای عضله قطعه قطعه شده و گلیکوژن عضلات به قند ساده تبدیل میشود بخش عمده ای از اب و املاح خود را از دست داده و حجم عضله کم و کمتر میشود و در مراحل بعدی تبدیل به بافتی تنبل وشل و در پی آن چربی میگردد  . اگر عضلات کم استعداد (از نظر حجم و قدرت و سرعت) ،مدت سه تا چهار روز به روش تمرینی تحریک نشوند کم کم  تجزیه می شوند (عضلات کم استعداد : عضلاتی هستند که درصد تارهای کند انقباض آنها زیاد میباشد) و اگر عضلات با استعداد (که درصد تارهای تند انقباض آنها بیشتر است) مدت هفت روز با تمرین مناسب تحریک نشوند ، تحلیل میروند .

دانشمندان در مطالعات خود به این مهم دست یافته اند که پروتئین فولیستاتین میتواند جایگاه مایوستاتین را بلوکه کند و مانع از تجزیه عضلات شود . بدین شکل بخش عمده ای از مواد غذائی باید وارد عضلات شود تا به رشد و نگهداری توده عضلات کمک کند بنابراین سهم بافتهای دیگر بدن از غذا کم میشود در ضمن وقتی ورزشکاری به زودی به مقدار زیادی عضله دست یابد مسلما توانائیهای بیشتری پیدا خواهد کرد ولی دستگاههای دیگر بدن همزمان با رشد عضلات ، توسعه کافی و متناسب پیدا نکرده اند مثلا قلب ، ریه ، تاندونها ، مفاصل و .. به همین دلیل مصرف چنین داروهائی به مطالعه بیشتر و آزمایشات زیادتری محتاج است ،گروه علمی فرزین جباری، در تحقیقاتی که در این مورد انجام دادند نام دو پژوهشگر اسپانیائی به نامهای ادواردباتل و النا سانچو  را یافتند که بروی پروتئینهای از این دسته تحقیقات پزشکی کرده اند : پروتئین : تی جی اف – بتا ، هنگامیکه بافتی از بافتهای انسان دچار سرطان شده ، با سلولهای سرطانی هم دست شده و از آنها دستور میگیرند و سعی میکنند تا دیگر بافتهای سالم بدن را فاسد کنند .در 85 تا 90 درصد موارد مطالعه شده بروی بیماران با سرطان روده بزرگ ، مشاهده شده که کبد این بیماران دچار سرطان میشود . و 40 درصد بیماران سرطان روده بزرگ پس از بهبودی، ممکن است دچار برگشت این بیماری شوند. فولیستاتین در بسته ای که یک ویال 1000 میکرو دارد در بازار موجود است و روزانه 100 میکرو برای ده روز تزریق داخل عضلانی می شود و تاثیرات آن پس از شش هفته نمایان میشود . در سایتهای ورزشی به عارضه جانبی فولیستاتین اشاره نشده ولی ما این دارو را یک داروی پر عارضه میدانیم و از ابتکارات ورزشکاران و مربیان که هر داروئی را به شکل عجیب استفاده و توصیه میکنند منع میکنیم.

 

 

فرزین جباری هیچگونه تائیدی بر تاثیرات مثبت این دارو ها و محصولات ندارد و این مطالب از سایت های خارجی ترجمه شده است. شرکت های سازنده پاسخگوی سوالات ما در مورد دوپینگ تست آن و عوارض بر روی بدن انسان نبوده اند و این مطالب فقط در جهت مطالعه و تحقیق می باشند.

سایت مجیک بادی با هدف خدمت به مردم

[تعداد: 2   میانگین:  1/5]
به اشتراک بگذارید
نظرات

ارسال نظر برای این مورد بسته شده است