مشکلات قلب و درمان آنها

پست جامع معرفی مشکلات قلب و درمان و سلامت آن

در این نوشتار در مورد مشکلات قلب و بیماری های مربوط به آن و راههایی برای درمان و سلامت قلب صحبت خواهیم کرد. این نوشتار به مرور کامل خواهد شد. همراه ما باشید.

تاثیر ویتامین K بر بیماری قلبی

محققان در تحقیقات اخیر خود به افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی ناشی از کمبود یک ویتامین پی بردند.تحقیقات جدید نشان می دهد که سطح ناکافی ویتامین k ممکن است بر ساختار قلب تأثیر منفی بگذارد و منجر به یک بیماری به نام هیپرتروفیک بطن چپ (LVH) شود.

افزون بر این، ویتامین K نقش کلیدی در انعقاد خون و سلامت استخوان دارد، کمبود ویتامین k خطر بروز خونریزی، پوکی استخوان و شکستگی استخوان را افزایش می دهد.ویتامین K در رژیم غذایی با عنوان فلیکوینون یا ویتامین K-1 شناخته شده است، این ویتامین در سبزیجات برگ سبز مانند کلم برگ، کلم کالی، جعفری، کلم بروکلی، اسفناج و گل کلم موجود است و مصرف آنها از دوران کودکی و نوجوانی می تواند در بهبود عملکرد قلب بسیار موثر باشد.

بطن چپ بخش اصلی پمپاژ کننده خون در قلب است و آسیب دیدن آن در سلامت قلب و خون رسانی به اندام ها تاثیرگذار است.مری دوهیت و مری الن فین از موسسه پیشگیری جورجیا در دانشگاه آگوستا ارتباط بین یک بیماری در بطن چپ قلب و کمبود ویتامین k را ثابت کردند، این ویتامین در سلامت قلب جوانان تاثیر مثبت زیادی دارد.

دوهیت و همکارانش 766 نوجوان سالم بین 14 تا 18 سال را بررسی و رژیم غذایی و عادات فعالیت بدنی آنها را در مدت 7 روز ارزیابی کردند، پس از این مدت ساختار و عملکرد بطن چپ این نوجوانان با استفاده از اکوکاردیوگرافی ارزیابی شد. دراین مطالعه نشان داده شد نوجوانانی که کمترین میزان ویتامین K-1 را مصرف کرده بودند بطن چپ آنها نسبت به بطن راست بزرگ تر بود همچنین حدود 10 درصد از نوجوانان به هیپرتروفیک بطن چپ قلب (LVH) مبتلا بودند.همچنین در این تحقیق نشان داده شد با مصرف ویتامین K-1 در نوجوانان خطر ابتلا به هیپرتروفیک بطن چپ قلب کاهش پیدا می کند.

نویسندگان این مطالعه اذعان داشتند که مصرف ویتامین K-1 در دوران کودکی به سلامت قلب و عروق کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را در بزرگسالی کاهش پیدا کند.

خظر نخوردن صبحانه برای قلب

متخصصان سلامت در آخرین مطالعه خود در مورد ارتباط مصرف وعده صبحانه با تقویت سلامت قلب دریافتند: افرادی که صبحانه مصرف می‌کنند و خوراکی مناسب برای قلب را در این وعده غذایی می گنجانند کمتر دچار گرفتگی عروق قلبی می‌شوند.

به گفته آنها مصرف صبحانه از تشکیل پلاک‌ها در عروق قلب جلوگیری می‌کند. پلاک‌ها مواد زائد چربی، کلسیم و دیگر موادی هستند که در رگ‌ها شکل گرفته و با وجود آنها عروق، دچار گرفتگی و عارضه تصلب شرایین (سختی سرخرگ‌ها) می‌شوند.

هر چند در این مطالعه تایید نشده است که خودداری از مصرف صبحانه به طور مستقیم به عروق آسیب می زند. به گفته متخصصان آمریکایی صبحانه نخوردن مستقیما موجب تشکیل پلاک در عروق قلب نمی‌شود اما دلایلی وجود دارد که به موجب آنها کنار گذاشتن وعده صبحانه به خطر تصلب شرایین کمک می‌کند. به گزارش هلث دی نیوز، متخصصان معتقدند افرادی که صبحانه مصرف می‌کنند سالم‌تر هستند. به طور کلی آنان مقادیر بیشتری میوه و سبزی مصرف می‌کنند. همچنین این افراد کمتر دچار چاقی، فشار خون بالا، دیابت یا کلسترول ناسالم می‌شوند.

منابع:
خبر پو

ایسنا